BNI Samuel Morse (Almere)
Terwijl de concurrentie nog slaapt, zijn de leden van BNI Almere, Samuel Morse iedere donderdagochtend aan het netwerken om zaken te doen.
Meeting Day: Thursday, 7:00 AM
Meeting Location:
Green Capitol Towers
Transistorstraat 7-C
Almere
1322 CJ
Meeting Location Phone - 0363030172
Member Count: 19
President: Eelco Schrijver
Tel: 06-23303122
Send Message
Vice President: Noureddine Maada
Tel: 0652777067
Send Message
Secretary / Treasurer: Erik van der Steen
Tel: 0655708595
Send Message
Chapter Director Consultant: Dave van Klingeren
Tel: 0652007249
Send Message
Chapter Area Director Consultant: Dave van Klingeren
Tel: 0652007249
Send Message

Locatie BNI Almere:

Green Capitol Towers (middelste toren)
Transistorstraat 7-C
1322 CJ  Almere

Wij komen iedere donderdagochtend bijeen. U bent van harte welkom bij het ontbijt vanaf 06.45 uur. Het programma begint om 07.00 uur. U kunt zich hier direct aanmelden.

 


Onze missie:

De missie van BNI is om leden te helpen hun omzet te verhogen door middel van een gestructureerd, positief en professioneel programma op basis van persoonlijke aanbevelingen waarmee ze duurzame, waardevolle relaties met goede, professionele zakenmensen kunnen opbouwen.

De BNI-filosofie: "GEVEN LOONT"

Het fundament van BNI is gestoeld op het principe van  "Geven loont". BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen. Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als aanbeveling marketing belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI
Het aangewezen netwerk om lid van te worden.

Netwerken met structuur op basis van persoonlijke relaties

Meer dan ooit is netwerken van levensbelang voor ondernemingen en ondernemers. De concurrentie en het aanbod aan ondernemingen is groot en consumenten en opdrachtgevers (blijven) met zorg kiezen voor vertrouwde leveranciers. Business Network International (BNI) biedt ondernemers een structuur en systemen die haar leden helpt te geven en te ontvangen, dit doen we door een omgeving te bieden waarin je persoonlijke sterke relaties kunt opbouwen met twintig, dertig of zelfs veertig andere kwalitatief goede ondernemers uit je eigen regio. Door het realiseren van deze "formele" relaties met anderen, krijg je de kans om je bedrijf aanzienlijk te laten groeien.

BNI is de organisatie voor zakelijke aanbevelingen

Het BNI chapter in Almere bestaat uit een groep zelfstandige ondernemers en professionals uit de regio die zich kenmerkt in plezierig en professioneel zaken doen. Elk met zijn eigen specifieke expertise en georganiseerd binnen het BNI chapter Samuel Morse.

Zodra u zich bij BNI aansluit, is het alsof er ineens tientallen collega's voor u aan de slag zijn. Succesvol zaken doen door mond-tot-mond marketing: de beste vorm van promotie die er bestaat. Een lidmaatschap bij BNI Samuel Morse bezorgt u gegarandeerd meer business en een groter netwerk.


Dus, waarom BNI?

  • Wij profiteren van een hecht netwerk van zakenmensen
  • Er is slecht 1 vertegenwoordiger per vakgebied lid
  • Wekelijks hebben wij een ontbijtbijeenkomst
  • Doel: genereren van aanbevelingen voor elkaar
  • Bundelen van collectieve ervaringen
  • Gelegenheid tot het volgen van nuttige training, opleiding en workshops
  • Als ik jouw aan meer omzet help zul jij dat ook voor mij willen doen
  • Terwijl de concurrentie nog slaapt genereren wij business voor elkaar

BNI Samuel Morse Almere is opgericht op 13 december 2012.
Chapter Samual Morse Almere heeft voor € 915.766 aan omzet gescoord de afgelopen 12 maanden.