BNI Beaufort (Emmeloord)
Meeting Day: Wednesday, 7:00 AM
Meeting Location:
't Voorhuys
De Deel 20
Emmeloord
8302 EK
Meeting Location Phone - 052 7612800
Member Count: 35
President: Pim van der Maden
Tel: 0031527620200
Send Message
Vice President: Jolanda Wicherson
Tel: 06-28842006
Send Message
Secretary / Treasurer: Michel de Grauw
Tel: 0527699435
Send Message
Chapter Director Consultant: Pieter Monsma
Tel: 0031 527 618 53
Send Message
Chapter Area Director Consultant: Dave van Klingeren
Tel: 0652007249
Send Message

De BNI netwerk bijeenkomsten vinden plaats bij:

't Voorhuys
De Deel 20
8302 EK Emmeloord
0527 - 612 800

 


BNI Beaufort kijkt terug op een mooi 2015

Het is een mooi jaar geweest. Dat is toch wel de conclusie die de leden van BNI Beaufort met elkaar mogen trekken als we terugkijken op het afgelopen jaar. Het jaar 2015 loopt op zijn einde. De laatste BNI-bijeenkomst van 2015 is inmiddels geweest. Even een paar weken rustig aan op woensdagmorgen. En als we dan terugkijken dan hebben we afscheid genomen van een aantal trouwe leden, maar daarvoor zijn er ook weer nieuwe frisse gezichten terug gekomen. Het is mooi om te zien hoe dat het enthousiasme en de dynamiek iedere woensdagochtend weer aanwakkert, met mooie omzetten en aanbevelingen tot gevolg.

Namens bestuur en leden wensen wij iedereen voor nu fijne kerstdagen, en voor straks een prachtig 2016. En wie weet tot ziens bij BNI Beaufort.


http://www.flevopost.nl/ondernemen/actueel/379318/jubilerend-bni-beaufort-houdt-gastendag-in-t-voorhuys.html

BNI Beaufort Gastendag op 1 april 2015

Het veelbesproken ondernemersnetwerk uit Noordoostpolder viert dit jaar alweer haar 5-jarig jubileum!

Daar zijn we supertrots op!

Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere feit met ons te vieren, woensdagochtend 1 april van 7:00 tot 9:00 uur in Theater 't Voorhuys te Emmeloord (zaal open om 6:45 uur).

Het aantal plaatsen is beperkt, graag aanmelden via een email naar: gastendag@bnibeaufort.nl.

De kosten voor het ontbijt bedragen €15,- per persoon (contant en bij voorkeur gepast betalen).

Vergeet niet om een ruime hoeveelheid kaartjes mee te nemen, want u zult veel interessante lokale zakenmensen ontmoeten. Wij verwachten ongeveer 175 bezoekers, dat is tevens het maximum.

Tot woensdag 1 april 2015.

Roelof Tuin, Chapter Directeur


BNI Beaufort Noordoostpolder / Urk wint award

Tijdens het internationale BNI congres op 5 april 2014 is ons Chapter BNI Beaufort Noordoostpolder / Urk bekroond met een award voor "Outstanding Performance in Traffic Lights", hetgeen betekent dat we gemiddeld gezien over heel Nederland het beste presteren! De leden van BNI zijn zeer vereerd met deze prijs.
 
Ook een "Outstanding" ochtend meemaken? meld u aan als gast via gasten@bnibeaufort.nl
 
 

Sfeervolle gastendag, 15 aanbevelingen voor Concern voor Werk!

EMMELOORD - Met vijftien aanbevelingen, vijftien potentiële klanten, stapte Onno Vermooten woensdagmorgen ’t Voorhuys uit. De directeur van Concern voor Werk was een van de ruim honderd (!) gasten op de BNI Gastendag in de Beurszaal. Hij was tijdens deze sfeervolle ontbijtbijeenkomst op zoek naar buitengewone werkgevers die mensen met een arbeidshandicap in dienst willen nemen. Zijn zoekvraag werd ruimhartig beloond. BNI werkt.

Dat BNI werkt lieten de 35 BNI’ers deze morgen zien. Via heldere, vlotte en originele 1-minuut-presentaties legden zij hun zoekvraag in de volle zaal neer. Muziekinstrumenten, een veegmachine, sumoworstelpak, alles werd uit kast gehaald om de presentaties beeldend en beklijvend te maken.

De kwaliteiten en het enthousiasme in BNI Noordoostpolder-Urk hebben dit chapter tot de best presterende gemaakt in de Benelux. In cijfers: gemiddeld 1,5 aanbeveling per lid per ontbijtbijeenkomst, meer dan een miljoen euro daaruit voortvloeiende omzet per jaar. Dat is zo’n 30.000 euro omzet per lid per jaar!

Die positieve dynamiek van BNI Noordoostpolder-Urk sloeg over op de gasten in de Beurszaal. Ook zij konden hun zoekvraag neerleggen. Die vragen varieerden van als bakker binnenkomen bij Partyservice Slump, sponsors voor La Mascotte, startende ondernemers in het Centrum voor Jong Ondernemerschap tot buitengewone werkgevers. Onno Vermooten was deze morgen met vijftien aanbevelingen spekkoper.

Tekst: Huib van der Wal
Foto: Pim van der Maden 

Zie hier tevens de reportage gemaakt door Mede BNI lid Frans Pol van FP Video.

 


BNI Beaufort best presterende chapter van Nederland

EMMELOORD – BNI Beaufort houdt woensdag 5 juni haar tweejaarlijkse Gastendag in ’t Voorhuys. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst, die om 07.00 uur begint (zaal open vanaf 06.30 uur), zullen meer dan honderd gasten kennismaken met de specifieke manier van netwerken van BNI. Een manier van netwerken die werkt.

Blijkt ook uit de resultaten. In het eerste kwartaal van dit jaar ging er in deze Emmeloorder ‘vroege vogels netwerkclub’ voor meer dan driehonderdduizend euro aan omzet over tafel. Dat is gemiddeld tienduizend euro per stoel per kwartaal! Mede daardoor is deze BNI Noordoostpolder/Urk de best presterende chapter in de Benelux!

Geven loont

Wat is er zo bijzonder aan BNI? BNI beantwoordt aan een moderne manier van ondernemen. Kernwoorden daarin zijn onder meer duidelijk presenteren, heldere zoekvragen stellen, samenwerken met andere ondernemers en het principe geven loont.

Hoe dit precies gaat zullen de 35 leden van BNI Beaufort woensdagmorgen 5 juni met veel enthousiasme laten zien. Bij BNI Beaufort is in ieder geval geen plaats voor crisisdenken. De ambiance is dynamisch en stimulerend. Er wordt gelachen en er wordt gepresteerd.

De ondernemers die zich in een dergelijke sfeer thuis voelen zijn woensdag 5 juni van harte welkom. Aanmelden kan via het email adres gastendag@bnibeaufort.nl.

Een sfeerimpressie van een BNI-ontbijt.

Tekst: Huib van der Wal
Foto: Pim van der Maden


Uitzending van het RTL programma "Ondernemend Nederland" waarin aandacht is bestaad aan het 10 jarig jubileum van BNI Nederland. De opnames zijn gemaakt bij BNI Merquess in Den Haag, het chapter dat zijn 10 jarig bestaan viert.

______________________________________________________________________________________________

BNI Beaufort Noordoostpolder / Urk zit in de lift

Emmeloord - BNI Noordoostpolder/Urk is de grens van twee miljoen euro omzet gepasseerd. Dat bleek toen woensdagmorgen tijdens de jaarlijkse bestuurswisseling de nieuwste cijfers bekend werden gemaakt.

De exacte omzet die de leden onderling hebben gegenereerd in de ruim twee jaar van het bestaan van BNI Noordoostpolder Beaufort, zoals de naam officieel is, is 2.392,904 euro. De omzet was het tweede jaar hoger dan in het eerste en is nog steeds stijgende. De succesvolle netwerkclub zit duidelijk in de lift. 

De kracht van BNI Noordoostpolder/Urk is de structuur van de club, waarin elke woensdagmorgen tijdens het wekelijkse ontbijt aanwezigheid vereist is, de leden zich goed leren presenteren, duidelijk maken waar ze zakelijk naar op zoek zijn om daarna voor elkaar als vertegenwoordiger op te treden. 'De sfeer is meer dan uitstekend', aldus voorzitter Michel de Grauw. 

De wekelijke ontbijtbijeenkomsten worden ook wel gekarakteriseerd als ‘een sneetje gezelligheid belegd met omzet’. De netwerkactiviteiten zijn namelijk wel gericht op omzetverhoging. Van elk lid worden resultaten verwacht. Via cursussen kan elke BNI’er zich bekwamen in de vereiste BNI-vaardigheden. 

BNI Noordoostpolder/Urk telt momenteel 34 leden, die allemaal een branche vertegenwoordigen. Van accountant tot klussenbedrijf, van drukker tot verzekeringsadviseur, van tekstschrijver tot advocaat, van notaris tot uitzendbureau. De leeftijd van de ondernemers varieert van 23 tot 60 jaar. De club is nog op zoek naar nieuwe ondernemers uit ontbrekende branches. 

Landelijk behoort BNI Noordoostpolder nu tot de best presterende afdelingen. Het nieuwe bestuur, bestaande uit voorzitter Michel de Grauw (AIN Financiële Diensten), secretaris/penningmeester Roy van Velthoven (Van Velthoven & Van het Hof business controllers) en lidmaatschapscoördinator Idske de Vries (Alderse Baas Advocaten) is ambitieus en wil die stijgende lijn vast houden.
 
   

Aanmelden

social media banner

 

aanmelden bniNetwerkkalender 

BNIGoogle maps BNI locatieFacebook BNI LocatieTwitter BNI 

LocatieLinkedin BNI Locatie