Startende groepenBNI in Arhem Apeldoorn AchterhoekChapters op de kaart

Greta Jordens- Snoek

Allround Support Groep

Regional AdminMy BusinessAllround Support Groep: wij zorgen ervoor dat onze klanten meer tijd en aandacht kunnen besteden aan hun klanten. Ontzorgen is onze passie. Dit doen wij met onze telefoon- en secretariaatsservice. Wij beantwoorden o.a. de telefoon voor ondernemers, beheren e-mailboxen, beheren agenda's, houden de administratie bij, verzorgen het debiteurenbeheer, bellen offertes na, maken en versturen nieuwsbrieven, maken presentaties, organiseren bijeenkomsten, houden websites up-to-date etc. Verder notuleren wij de meest uiteenlopende vergaderingen: van werkoverleggen tot vergaderingen van Raden van Commissarissen.

Ideal ReferralOndernemers die slecht telefonisch bereikbaar zijn en daardoor dus omzet mislopen én ondernemers die niet dag en nacht willen werken maar taken aan een rechterhand zouden willen overdragen.

Top ProductTelefoonbeantwoording en secretariële dienstverlening.

Top Problem SolvedHet eerste telefoontje wat wij voor een websitebouwer opnamen was een aanvraag voor een nieuwe website! Waren wij er niet geweest, dan was hij deze opdracht wellicht misgelopen.

My Favorite BNI StoryGeven loont!

My Ideal Referral PartnerTevreden klanten (waaronder een flink aantal BNI-leden) die al van onze diensten gebruik maken bevelen ons gemakkelijk aan.